上海托福哥 门户 SAT资讯 查看内容

SAT真题词汇总结第三讲附录词汇练习答案(托福哥辅导老师友情推荐) ...

2018-6-12 17:43| 发布者: admin| 查看: 258| 评论: 0

摘要: (1)FOMENT:A. arbitraryB. apply hot liquidsC. implicationD. crazeE. conciliatory(2)SUFFOCATE:A. arbitraryB. desireC. to think carefullyD. to die from lack of airE. implication(3)FOCATE:A. faucesB. arbo ...


(1)FOMENT:
A. arbitrary
B. apply hot liquids
C. implication
D. craze
E. conciliatory

(2)SUFFOCATE:
A. arbitrary
B. desire
C. to think carefully
D. to die from lack of air
E. implication

(3)FOCATE:
A. fauces
B. arboreal
C. a hymn of praise
D. conciliate
E. plague

(4)FAUCES:
A. arbitrary
B. arboreal
C. the act of complying with a request
D. compliance
E. throat

(5)DESTITUTION:
A. madness
B. complete poverty
C. plague
D. hyperbole
E. laudatory

(6)DESTITUTE:
A. laud
B. devoid
C. arbitrary
D. pacify
E. focate

(7)DEVOID:
A. conciliatory
B. utterly lacking
C. deliberate
D. an excessively intense enthusiasm
E. pertaining to trees

(8)DELIBERATE:
A. apply hot liquids
B. consult
C. conformation
D. damaging remark
E. insinuation

(9)DELIBERATE:
A. damaging remark
B. pacific
C. conciliatory
D. to think carefully
E. aspersion

(10)PLAGUE:
A. appease
B. harass
C. conciliatory
D. conformation
E. suffocate

(11)PESTER:
A. a hymn of praise
B. arbitrary
C. conciliate
D. relating to a tree
E. harass

(12)PLAGUE:
A. violent abnormal behavior
B. a widespread affliction or calamity
C. focate
D. throat
E. consult

(13)COMPLIANCE:
A. pacifying
B. conciliatory
C. aspersion
D. conformation
E. complete poverty

(14)CONFORMITY:
A. pacifying
B. conciliate
C. conformation
D. aspersion
E. conciliatory

(15)CONFORMATION:
A. aspersion
B. exaggerated statements
C. abidance
D. pacific
E. an excessively intense enthusiasm

(16)COMPLIANCE:
A. arbitrary
B. tree
C. damaging remark
D. laud
E. the act of complying with a request

(17)COMPLIANCE:
A. consult
B. reconcile
C. insinuation
D. appease
E. obedience

(18)COMPLIANCE:
A. laudatory
B. pacific
C. placatory
D. cooperation
E. fauces

(19)ARBOREAL:
A. complete poverty
B. appeasing
C. focate
D. mollifying
E. relating to a tree

(20)ARBOREAL:
A. pertaining to trees
B. determined by chance
C. suffocate
D. consult
E. pacify

(21)ARBOR:
A. appease
B. expressing praise
C. an unpleasant hind or suggestion of something bad
D. desire
E. tree

(22)ARBITRARY:
A. the act of complying with a request
B. arboreal
C. mania
D. slander
E. determined by chance

(23)ARBITRARY:
A. the act of complying with a request
B. deciding by one’s own discretion
C. focate
D. pacifying
E. deliberate

(24)ARBITRARY:
A. random
B. hyperbole
C. reconcile
D. deliberate
E. relating to a tree

(25)LAUDATORY:
A. random
B. expressing praise
C. laud
D. conciliate
E. mania

(26)LAUD:
A. compliance
B. tree
C. placatory
D. focate
E. praise

(27)PRAISE:
A. determined by chance
B. insanity
C. glorification
D. to die from lack of air
E. insinuation

(28)LAUD:
A. arbitrary
B. to die from lack of air
C. compliance
D. cooperation
E. a hymn of praise

(29)INSINUATION:
A. utterly lacking
B. devoid
C. mania
D. laud
E. implication

(30)INSINUATION:
A. glorification
B. conciliate
C. exaggerated statements
D. reconcile
E. an unpleasant hind or suggestion of something bad

(31)ASPERSION:
A. destitute
B. peaceable
C. determined by chance
D. damaging remark
E. deciding by one’s own discretion

(32)SLANDER:
A. determined by chance
B. praise
C. compliance
D. damaging remark
E. conciliatory

(33)HYPERBOLE:
A. arbitrary
B. conformation
C. exaggerated statements
D. insinuation
E. compliance

(34)MANIA:
A. to overcome the animosity of
B. obedience
C. laudatory
D. to attempt to make compatible
E. desire

(35)DESIRE:
A. obedience
B. plague
C. consult
D. craze
E. determined by chance

(36)MANIA:
A. insinuation
B. an excessively intense enthusiasm
C. mollifying
D. compliance
E. an unpleasant hind or suggestion of something bad

(37)MANIA:
A. random
B. insanity
C. implication
D. slander
E. destitute

(38)MANIA:
A. apply hot liquids
B. arboreal
C. conciliate
D. devoid
E. madness

(39)CONCILIATORY:
A. compliance
B. appeasing
C. devoid
D. laud
E. insanity

(40)PACIFYING:
A. appeasing
B. arbitrary
C. utterly lacking
D. insanity
E. a widespread affliction or calamity

(41)CONCILIATORY:
A. laudatory
B. praise
C. apply hot liquids
D. mollifying
E. deciding by one’s own discretion

(42)CONCILIATORY:
A. slander
B. pacific
C. destitute
D. exaggerated statements
E. pacify

(43)PACIFIC:
A. placatory
B. deliberate
C. violent abnormal behavior
D. laudatory
E. hyperbole

(44)PEACEABLE:
A. violent abnormal behavior
B. compliance
C. placatory
D. obedience
E. deliberate

(45)CONCILIATE:
A. expressing praise
B. foment
C. obedience
D. focate
E. to overcome the animosity of

(46)APPEASE:
A. tree
B. plague
C. compliance
D. deliberate
E. to overcome the animosity of

(47)CONCILIATE:
A. conciliatory
B. determined by chance
C. compliance
D. reconcile
E. mollifying

(48)RECONCILE:
A. insanity
B. foment
C. desire
D. praise
E. to attempt to make compatible

(49)CONCILIATE:
A. praise
B. arboreal
C. determined by chance
D. pacify
E. plague

(50)PACIFY:
A. suffocate
B. conciliatory
C. compliance
D. consult
E. to gain someone’s friendship or good will

(1)B
(2)D
(3)A
(4)E
(5)B
(6)B
(7)B
(8)B
(9)D
(10)B
(11)E
(12)B
(13)D
(14)C
(15)C
(16)E
(17)E
(18)D
(19)E
(20)A
(21)E
(22)E
(23)B
(24)A
(25)B
(26)E
(27)C
(28)E
(29)E
(30)E
(31)D
(32)D
(33)C
(34)E
(35)D
(36)B
(37)B
(38)E
(39)B
(40)A
(41)D
(42)B
(43)A
(44)C
(45)E
(46)E
(47)D
(48)E
(49)D
(50)E

鲜花

握手

雷人

路过

鸡蛋
返回顶部