上海托福哥 门户 SAT资讯 查看内容

SAT词汇练习题(托福哥辅导老师友情分享)

2018-6-11 23:33| 发布者: admin| 查看: 269| 评论: 0

摘要: (1)PILFER:A. surrenderB. thriftyC. obedientD. filchE. incite(2)STEAL:A. embezzleB. fomentC. smotherD. irritateE. exasperate(3)APPROPRIATE:A. asphyxiationB. annoyC. suffocateD. inciteE. pilfer(4)FILCH: ...
(1)PILFER:
A. surrender
B. thrifty
C. obedient
D. filch
E. incite

(2)STEAL:
A. embezzle
B. foment
C. smother
D. irritate
E. exasperate

(3)APPROPRIATE:
A. asphyxiation
B. annoy
C. suffocate
D. incite
E. pilfer

(4)FILCH:
A. violent attack
B. disassemble
C. annoy
D. sparing
E. embezzle

(5)SPOILS:
A. booty
B. annoy
C. incite
D. to take apart
E. violent attack

(6)BOOTY:
A. embezzle
B. to cause irritation
C. grant
D. impoverishment
E. onslaught

(7)SUBMISSIVE:
A. bestow
B. to cause irritation
C. annoy
D. meek
E. consult

(8)OBEDIENT:
A. to make known
B. vex
C. gyrate
D. frugal
E. complaisant

(9)MEEK:
A. massacre
B. filch
C. vulgar
D. vex
E. willing to submit

(10)ACCOMMODATING:
A. inclined
B. impoverishment
C. asphyxiation
D. dismantle
E. complaisant

(11)DOCILE:
A. oblique
B. annoy
C. willing to submit
D. vulgar
E. foment

(12)COMPLAISANT:
A. poverty
B. annoy
C. onslaught
D. grant
E. willing to submit

(13)SUBMIT:
A. annoy
B. pester
C. surrender
D. madden
E. sloping

(14)YIELD:
A. onslaught
B. annoy
C. capitulate
D. inclined
E. vex

(15)SURRENDER:
A. tear down
B. thrifty
C. to cause irritation
D. endure
E. neediness

(16)COMPLY:
A. annoy
B. suffocation
C. incite
D. capitulate
E. gyre

(17)ENDURE:
A. provoke
B. dismantle
C. revolve
D. capitulate
E. asphyxiation

(18)FRUGAL:
A. to take apart
B. sparing
C. annoy
D. confer
E. common people

(19)THRIFTY:
A. sparing
B. vulgar
C. to cause irritation
D. circle
E. slanting

(20)IMPOVERISHMENT:
A. destitution
B. annoy
C. foment
D. slanting
E. onslaught

(21)INDIGENCE:
A. poverty
B. suffocation
C. common people
D. circle
E. provoke

(22)POVERTY:
A. incite
B. privation
C. inclined
D. annoy
E. the killing of animals or people

(23)NEEDINESS:
A. incite
B. consult
C. to cause irritation
D. destitution
E. to take apart

(24)DESTITUTION:
A. slanting
B. circle
C. provoke
D. privation
E. accommodating

(25)DIVULGE:
A. annoy
B. booty
C. confer
D. reveal
E. surrender

(26)REVEAL:
A. frugal
B. gyre
C. let slip
D. to cause irritation
E. madden

(27)CONFESS:
A. gyrate
B. impoverishment
C. let slip
D. foment
E. revolve

(28)DISCLOSE:
A. docile
B. to make known
C. oblique
D. the killing of animals or people
E. booty

(29)VULGAR:
A. circle
B. annoy
C. booty
D. revolve
E. common people

(30)ONSLAUGHT:
A. violent attack
B. exasperate
C. gyrate
D. grant
E. filch

(31)SLAUGHTER:
A. annoy
B. impoverishment
C. bestow
D. massacre
E. onslaught

(32)MASSACRE:
A. smother
B. exasperate
C. accommodating
D. booty
E. the killing of animals or people

(33)ASPHYXIATE:
A. vex
B. to cause irritation
C. smother
D. annoy
E. deliberate

(34)SMOTHER:
A. choke
B. circle
C. indigence
D. common people
E. foment

(35)CHOKE:
A. slaughter
B. suffocate
C. grant
D. to cause irritation
E. circle

(36)ASPHYXIATION:
A. annoy
B. provoke
C. suffocation
D. onslaught
E. gyre

(37)GYRATE:
A. meek
B. onslaught
C. confer
D. privation
E. revolve

(38)GYRE:
A. inclined
B. slaughter
C. foment
D. circle
E. annoy

(39)FOMENT:
A. meek
B. slanting
C. choke
D. suffocate
E. incite

(40)OBLIQUE:
A. embezzle
B. inclined
C. annoy
D. revolve
E. bestow

(41)INCLINED:
A. common people
B. circle
C. slanting
D. gyrate
E. revolve

(42)SLANTING:
A. bestow
B. vulgar
C. sloping
D. vex
E. to make known

(43)DISMANTLE:
A. annoy
B. to take apart
C. plague
D. submissive
E. violent attack

(44)DISASSEMBLE:
A. smother
B. to take apart
C. oblique
D. incite
E. suffocation

(45)CONFER:
A. revolve
B. annoy
C. tear down
D. vulgar
E. grant

(46)BESTOW:
A. revolve
B. grant
C. slaughter
D. suffocation
E. plague

(47)CONFER:
A. slanting
B. consult
C. revolve
D. annoy
E. divulge

(48)CONSULT:
A. deliberate
B. onslaught
C. sparing
D. sloping
E. madden

(49)PROVOKE:
A. deliberate
B. common people
C. confer
D. annoy
E. impoverishment

(50)ANNOY:
A. foment
B. steal
C. bestow
D. to cause irritation
E. suffocate

(51)ANNOY:
A. obedient
B. violent attack
C. complaisant
D. irritate
E. disassemble

(52)IRRITATE:
A. incite
B. tear down
C. oblique
D. indigence
E. exasperate

(53)ANNOY:
A. gyre
B. confer
C. madden
D. inclined
E. disassemble

(54)MADDEN:
A. pester
B. asphyxiate
C. foment
D. suffocation
E. circle

(55)ANNOY:
A. violent attack
B. sloping
C. slaughter
D. pilfer
E. vex

(56)ANNOY:
A. smother
B. suffocation
C. plague
D. choke
E. willing to submit
(1)D
(2)A
(3)E
(4)E
(5)A
(6)A
(7)D
(8)E
(9)E
(10)E
(11)C
(12)E
(13)C
(14)C
(15)D
(16)D
(17)D
(18)B
(19)A
(20)A
(21)A
(22)B
(23)D
(24)D
(25)D
(26)C
(27)C
(28)B
(29)E
(30)A
(31)D
(32)E
(33)C
(34)A
(35)B
(36)C
(37)E
(38)D
(39)E
(40)B
(41)C
(42)C
(43)B
(44)B
(45)E
(46)B
(47)B
(48)A
(49)D
(50)D
(51)D
(52)E
(53)C
(54)A
(55)E
(56)C

鲜花

握手

雷人

路过

鸡蛋
返回顶部