上海托福哥 门户 托福 查看内容

托福词汇测试题附录答案

2018-6-10 19:27| 发布者: admin| 查看: 276| 评论: 0

摘要: (1)database:a. likelihoodb. a long period of dry weatherc. data bankd. droughte. motorcar(2)periodicals:a. magazineb. giganticc. motorcard. autonomye. stable(3)journal:a. magazineb. breakc. intended t ...
(1)database:
a. likelihood
b. a long period of dry weather
c. data bank
d. drought
e. motorcar

(2)periodicals:
a. magazine
b. gigantic
c. motorcar
d. autonomy
e. stable

(3)journal:
a. magazine
b. break
c. intended to be useful and practical rather than attractive or comfortable
d. motorcar
e. thoughtful

(4)recall:
a. break
b. to order to return
c. data bank
d. a part of a national economy
e. variegation

(5)steady:
a. to become more diverse
b. diversify
c. separate
d. stable
e. descend

(6)noticeably:
a. easy to notice
b. intended to be useful and practical rather than attractive or comfortable
c. disengage
d. subtle
e. proficient

(7)evident:
a. gigantic
b. drought
c. graduate student
d. easy to notice
e. automobile

(8)sanctuary:
a. to order to return
b. a safe place
c. to release from something
d. break
e. utilitarian

(9)shelter:
a. to be doing or to become involved in an activity
b. a safe place
c. to become more diverse
d. drought
e. postgraduate

(10)descend:
a. relating to a giant
b. no longer in use
c. worrying or upsetting
d. disengage
e. to come from an ancestor

(11)vitality:
a. to order to return
b. noticeably
c. a part of a national economy
d. great energy or liveliness
e. skilled

(12)vigor:
a. great energy or liveliness
b. to come from an ancestor
c. to order to return
d. not easy to notice
e. to be doing or to become involved in an activity

(13)vulnerable:
a. easily hurt
b. utilitarian
c. variegation
d. format
e. recall

(14)drought:
a. proficient
b. a safe place
c. a long period of dry weather
d. respondent
e. diversification

(15)diversification:
a. variegation
b. steady
c. to become more diverse
d. vulnerable
e. subtle

(16)diversify:
a. vigor
b. vary
c. answerer
d. graduate student
e. sectors

(17)vary:
a. to become more diverse
b. recall
c. postgraduate
d. can be passed from person to person by touch
e. responder

(18)sectors:
a. gigantic
b. disturbing
c. skilled
d. data bank
e. a part of a national economy

(19)format:
a. to order to return
b. variegation
c. break
d. form
e. to be doing or to become involved in an activity

(20)proficient:
a. stop
b. skilled
c. something assumed without proof
d. disengage
e. car

(21)responder:
a. reflective
b. respondent
c. data bank
d. diversify
e. separate

(22)respondent:
a. something assumed without proof
b. postulate
c. reflective
d. to come from an ancestor
e. answerer

(23)obsolete:
a. form
b. usefulness
c. sectors
d. no longer in use
e. something assumed without proof

(24)split:
a. great energy or liveliness
b. lighthearted
c. separate
d. magazine
e. contagious

(25)break:
a. proficient
b. a part of a national economy
c. separate
d. database
e. no longer in use

(26)slimy:
a. covered with slime
b. car
c. diversification
d. descend
e. periodicals

(27)gigantic:
a. no longer in use
b. a long period of dry weather
c. relating to a giant
d. shelter
e. not easy to notice

(28)likelihood:
a. probability
b. to come from an ancestor
c. a safe place
d. great energy or liveliness
e. vulnerable

(29)subtle:
a. automobile
b. not easy to notice
c. evaluate
d. something assumed without proof
e. gigantic

(30)contagious:
a. can be passed from person to person by touch
b. relating to a giant
c. easy to notice
d. vigor
e. responder

(31)halt:
a. not easy to notice
b. steady
c. stop
d. evaluate
e. can be passed from person to person by touch

(32)disturbing:
a. break
b. diversify
c. worrying or upsetting
d. intended to be useful and practical rather than attractive or comfortable
e. separate

(33)evaluate:
a. easily hurt
b. to judge how good something is
c. slimy
d. respondent
e. engage

(34)utility:
a. halt
b. usefulness
c. easily hurt
d. proficient
e. something assumed without proof

(35)engage:
a. steady
b. respondent
c. to be doing or to become involved in an activity
d. responder
e. noticeably

(36)disengage:
a. evident
b. to release from something
c. worrying or upsetting
d. utility
e. database

(37)utilitarian:
a. disengage
b. thoughtful
c. sectors
d. worrying or upsetting
e. intended to be useful and practical rather than attractive or comfortable

(38)autonomy:
a. descend
b. can be passed from person to person by touch
c. independence
d. to come from an ancestor
e. a part of a national economy

(39)automobile:
a. evident
b. motorcar
c. glad
d. easy to notice
e. postgraduate

(40)motorcar:
a. something assumed without proof
b. form
c. car
d. autonomy
e. to be doing or to become involved in an activity

(41)postulate:
a. something assumed without proof
b. automobile
c. utility
d. answerer
e. usefulness

(42)postgraduate:
a. graduate student
b. to be doing or to become involved in an activity
c. disengage
d. to release from something
e. easy to notice

(43)lighthearted:
a. glad
b. variegation
c. descend
d. data bank
e. split

(44)reflective:
a. evaluate
b. great energy or liveliness
c. thoughtful
d. steady
e. sanctuary
(1)C
(2)A
(3)A
(4)B
(5)D
(6)A
(7)D
(8)B
(9)B
(10)E
(11)D
(12)A
(13)A
(14)C
(15)A
(16)B
(17)A
(18)E
(19)D
(20)B
(21)B
(22)E
(23)D
(24)C
(25)C
(26)A
(27)C
(28)A
(29)B
(30)A
(31)C
(32)C
(33)B
(34)B
(35)C
(36)B
(37)E
(38)C
(39)B
(40)C
(41)A
(42)A
(43)A
(44)C




鲜花

握手

雷人

路过

鸡蛋

相关阅读

返回顶部